Menu

♥Over ons

Welkom bij onze Bully familie.

Mijn naam is Carla Vriesen/Smeman ik woon sinds 2018 samen met mijn man en dochter in het prachtige groene Drenthe.

Door mijn passie voor dieren zijn wij in 2004 gaan wonen in een prachtig klein boerderijtje, al gauw bleek dat wij naar meer ruimte en nog vrijer wonen op zoek moesten voor de paarden en Bulletjes.

En zo begon het avontuur, wij besloten 2007 in Duitsland te gaan wonen en vonden een mooie Boerderij met veel plaats en vrijheid voor onze Bulletjes. Hier hebben we dan ook 12 prachtige jaren gehad, waar ik met mijn Bulletjes mijn hobby kon uitbreiden en me voor 1000% in kon zetten om een mooie bloedlijn te verkrijgen. Gedurende het opzetten van deze lijn heb ik veel geleerd op het gebied van gezondheid en hebben we prachtige Baby’s mogen krijgen.

In 2018 besloten we toch weer terug naar Nederland te gaan en kochten wij in het mooie Drenthe ons droomhuisje, zo langzaam aan werdt het tijd om het wat rustiger aan te gaan doen en besloot ik te stoppen met fokken.
Na een paar maanden begon het echter al weer te kriebelen, en ja hoor Bella werdt loops, lieve mensen, ik kan het u niet uit leggen, maar een leven zonder Bullen Baby’s gaat gewoon niet voor mij.

Ons meisje Bella is een gezond vrolijk lief Clowntje, ik wordt er toch zo vrolijk van dat ik haar kan en mag dekken en ook al heb ik nog maar één meisje thuis, wij kijken er zo naar uit weer prachtige Baby’s krijgen, en weer zulke leuke Baby geïnteresseerden te leren kennen die ook weer zo gelukkig zullen zijn!

Ik hoop, dat u bij het bekijken van de website, u net zo van onze Clown Bella kan genieten zoals wij dat iedere dag doen.
Veel plezier met kijken!